De-propere-spiegel-schoonmaakbedrijf

Algemene schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf gespecialiseerd in algemene schoonmaak in de regio van Antwerpen? De Propere Spiegel is de perfecte keuze voor uw bedrijf of winkel! Dit omdat wij een uitgebreid gamma aan van schoonmaakdiensten aanbieden, gaande van kantoren tot restaurants en magazijnen. Ons team van ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw werkplek er altijd fris en schoon uitziet.

Als zelfstandige of bedrijf wilt u zich natuurlijk kunnen concentreren op uw core business, zonder u zorgen te maken over de schoonmaak. Daarom stellen wij een gedetailleerd schoonmaakschema op, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Tevreden zijn wij pas als u tevreden bent!

Met onze ervaring in schoonmaak bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Wij bedienen de ruime regio in en rond Antwerpen. Neem vandaag nog contact op met ons en geniet van een schone en hygiĆ«nische werkplek!

Als wij schoonmaken:

Stof afnemen

Stofzuigen

Dweilen

Keren

Vuilbakken legen

Desinfecteren

+ Taken naar keuze

Onze schoonmaak firma verzekerd u van topkwaliteit en service! We bieden een breed scala aan schoonmaakmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waaronder:

  • Particuliere woningen
  • Bedrijven
  • Dokter praktijk
  • Kantoren
  • Banken
  • Winkels

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor delicate reiniging, zoals:

Het reinigen van gevoelige materialen, kunstwerken en antiek en het reinigen van zonnepanelen.

En wanneer u behoefte heeft aan opkuis na renovatie of nieuwbouw, kunt u ook bij ons terecht! Omdat ons team van professionals de nodige know-how en ervaring heeft om elk schoonmaakproject aan te pakken en tot in de puntjes af te werken. Ons team voorziet jullie altijd van de beste service met een extra laagje glans!

Wij leveren onze diensten voor schoonmaak in AntwerpenDeurneBerchemMerksemWilrijkEkerenWijnegem . Regio niet gevonden? Stuur ons een mailtje, we vinden vast en zeker een oplossing!

Natuurlijke producten

Op aanvraag kunnen wij werken met 100% natuurlijk afbreekbare producten.

Betrouwbaar Personeel

Al onze ramenwassers zijn betrouwbaar professioneel opgeleid voor de beste service te kunnen garanderen.

Vaste Afspraak

Wij werken met vaste afspraken in onze agenda, zo weet u perfect wanneer wij langskomen.

Modern Materiaal

Wij werken met het nieuwste en meest kwaliteitsvolle materiaal dat vandaag de dag beschikbaar is in onze branche.