De propere spiegel Ruitenwasser Antwerpen

Algemene Schoonmaak

Bent u opzoek naar een firma ervaren in schoonmaak ? De Propere Spiegel doet kantoren, banken, trappenhallen, praktijken, refters, scholen, winkels, toonzalen, alsook privĂ© woningen en Ondergrondse parkeergarages. zowel voor particulieren als ondernemingen. Uitvoering kan zowel voor, tijdens en na de kantooruren.

Als wij schoonmaken :

Stof afnemen

Stofzuigen

Dweilen

Keren

Vuilbakken legen

Desinfecteren

+ Taken naar keuze

Op regelmatige basis wordt de kwaliteit van de werken gecontroleerd en zo nodig bijgestuurd, om een optimale schoonmaak te garanderen. U kan bij ons terecht voor particuliere woningen alsook bedrijven, industrie, kantoor, banken, winkels enz. Tevens kan u ook op ons rekenen voor delicate reiniging, opkuis bij renovatie of nieuwbouw. Met de nodige know-how en samenwerking met een goed opgeleid en gemotiveerd team, staan wij als schoonmaak firma garant voor een perfecte dienstverlening afgestemd op ieders behoefte. We stellen een gedetailleerd schoonmaakschema op, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Ons team voorziet jullie altijd van de beste service met een extra laagje glans!

Wij leveren onze diensten als schoonmaak bedrijf in AntwerpenDeurneBerchemMerksemSchotenWilrijkEkerenWijnegemSchildeWommelgem –  KappelenSt JobWuustwezelKalmthout

Natuurlijke producten

Op aanvraag kunnen wij werken met 100% natuurlijk afbreekbare producten.

Betrouwbaar Personeel

Al onze ramenwassers zijn betrouwbaar professioneel opgeleid voor de beste service te kunnen garanderen.

Vaste Afspraak

Wij werken met vaste afspraken in onze agenda, zo weet u perfect wanneer wij langskomen.

Modern Materiaal

Wij werken met het nieuwste en meest kwaliteitsvolle materiaal dat vandaag de dag beschikbaar is in onze branche.