daken kuisen

Dak ontmossen - Dak reinigen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het Dak ontmossen – ontmossen van daken in de regio Antwerpen? Zoek niet langer en contacteer ons! Het is van groot belang uw dak tijdig te laten reinigen om problemen als waterinfiltratie te voorkomen. Met onze jarenlange ervaring en kennis garanderen wij u een optimaal resultaat. Ligt er mos, algen of andere vuiligheid om uw dak? Dan is de tijd aangebroken om uw dak te laten reinigen. (Bekijk hier welke soorten mos er bestaan) Deze vuiligheid zorgt voor schade aan uw dak en dakpannen met lekkages, vochtschade tot gevolg en in het ergste scenario zal u vroeg of laat uw dak moeten renoveren.. Wacht niet langer en laat vandaag nog uw dak ontmossen in Antwerpen

Wij reinigen:

Keramische pannen / Betonpan

Leien

Golfplaten

Roofing

EPDM

De 3 stappen naar een properdak

  1. Allereerst zullen wij de dakpannen inspecteren en de conditie ervan beoordelen. Niet alle dakpannen zijn geschikt om schoon te worden gespoten met hete stoom of water onder hoge druk. Afhankelijk van de vervuiling en het soort dakpan (keramisch of beton) kan het ook nodig zijn om eerst het reinigingsmiddel aan te brengen op het dak alvorens het schoongespoten zal worden.
  2. Voor het reinigen van uw dak en dakpannen gebruiken wij een hogedrukspuit met vuilfrees. De kracht waarmee het water op de dakpan wordt gespoten zullen mossen en algen vlot verwijderd worden van de dakpannen. Wij houden de waterdruk daarbij in de gaten omdat er anders de kans bestaat dat de dakpannen beschadigd raken.
  3. Als de dakpannen gereinigd of ontmost zijn, spuiten wij een desinfecterend middel over het hele dak. Dit middel zorgt er voor dat de achtergebleven sporen van schimmels en mossen geen kans hebben, belangrijk want deze sporen zijn voor het blote oog onzichtbaar.
Laat het doen

Vele mensen willen hun dak eigenhandig reinigen maar komen er snel achter dat dit geen slim idee is

Juiste producten

Om beschadigingen te voorkomen is het belangrijk te werken met de juiste producten

Wachttijden

Vele mensen willen dit last-minute tegen de zomer, wacht daarom niet te lang voor de wachttijden langer worden

Gespecialiseerd materiaal

Een dak is een grote investering, het is niet slim om dit dan te reinigen met goedkoop materiaal