We zijn er allemaal geweest, je ramen zijn smerig,en als de zon schijnt is het bijna gęnant om iemand bij jou thuis te hebben. Vanwege strepen op de ramen of de hoogte overweeg je best een ruitenwasser bedrijf aan te nemen om het werk voor jou te doen. Hier in de regio van Antwerpen zijn er veel glazenwassers om uit te kiezen.

Wanneer u op zoek bent naar een ramenwasser voor uw ramen, zijn er drie belangrijke zaken die u moet overwegen. Prijs, kwaliteit en service. Bij De propere spiegel moedigen we u aan om zelf te zien waarom wij onszelf het beste glazenwasbedrijf in Antwerpen vinden. Hieronder hebben wij een kleine checklist opgesteld voor klanten om door te nemen bij het kiezen van een glazenwasser.

  • Verzekering

Zorg ervoor dat het bedrijf verzekerd is en zorg er ook voor dat ze een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Glazenwassen zoals u weet is een taak met een hoog risico. Zonder de juiste verzekering en alles wat nodig is, is een klein ongeluk en u de huiseigenaar aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade aan uw woning. Bedrijven die volledig verzekerd zijn, laten zien dat ze hun bedrijf serieus nemen.

  •  Ervaring

Hoe lang is het bedrijf al bestaande? Hoeveel ervaring heeft de eigenaar? Omdat professionele glazenwassers geen graad nodig hebben om te werken, kan dit moeilijk zijn om te beoordelen. Klantrecensies, foto’s van eerder werk en aandacht voor detail bij het geven van een offerte zijn goede dingen om naar te kijken bij het overwegen van een glazenwasser. Een ervaren glazenwasser weet van het risico van gehard glas op een huis en ook hoe een ladder op de juiste manier uit te rusten om uw huis niet van binnen en van buiten te beschadigen.

  •  Prijs

Bij veel verschillende bedrijven zullen er veel verschillende prijzen zijn. Wij willen allemaal geld besparen, dus soms is een goedkopere prijs erg aantrekkelijk. Maar vergeet niet alles in aanmerking te nemen. Glazenwassers werken met 300 euro -2000 euro stukjes glas. Een kleine fout en je zou veel dieper kunnen zitten.

  •  Service en kwaliteit

Bedrijfsimago is enorm als het gaat om glazenwassen. Een “propere” -afbeelding suggereert een bedrijf dat oog heeft voor detail. Maken ze de frames schoon? Doen ze een extra stap om te zorgen dat u tevreden bent? Wij van De propere spiegel streven ernaar om te zorgen voor onze klanten. Dit betekent een regelmatige oproep voor onderhoud en samen met dat laten we u weten of we onderhoud nodig hebben op uw dak, goten of thuis enz.

We hopen dat dit helpt bij je jacht naar je ideale glazenwasserijbedrijf!

Met propere groeten,

Kenny De Backer

Stuur voor meer vragen een e-mail naar info@deproperespiegel.beof bel 04 71 38 80 09